Verzending

Levering:
Wij leveren in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg en Engeland

Vervoerder:
Wij vervoeren de pakketten met PostNL en DPD. Mocht u 2,5 meter profielen bestellen, dan zal dit geleverd worden via FedEx.

De verzendkosten bedragen 3,95, boven 99,95 verzenden we gratis. De verzendkosten van 2,5 meter profielen bedragen 19,95 voor Nederland. 

Levertijden:
Alle getoonde produkten zijn op voorraad bij ons of bij onze leveranciers. Wij tonen alleen producten op onze website die wij binnen 24 uur kunnen verzenden. 
Vrijwel alle bestellingen worden binnen één werkdag afgeleverd. In sommige gevallen kan dit één of twee dagen langer duren. Wij zijn helaas afhankelijk van de vervoerder.

Indien een product niet voorradig is word u per mail op de hoogte gesteld van de levertijd.

Prijzen:
Alle getoonde prijzen zijn exclusief verzendkosten. 

De verzendkosten van 2,5 meter profielen bedragen 19,95 voor Nederland. Bestellingen boven de 99,95 rekenen we geen verzendkosten.

Retourneren:
Wij hanteren de wet koop op afstand. Indien de producten niet aan uw verwachtingen voldoen kunt u deze - mits onbeschadigd - binnen 14 dagen aan ons retourneren en een vervangend product of het eventueel betaalde bedrag terug ontvangen. Het aankoopbedrag wordt binnen 14 dagen op uw rekening teruggestort. De kosten voor het retourneren worden niet vergoed. Voor ledstrips met plakrand, dient deze onbeplakt te zijn. U kunt het retourformulier op onze website invullen om een retour aan te melden

Aansprakelijkheid:
Controleer direct na ontvangst de inhoud. Mochten er onderdelen ontbreken of beschadigd aankomen, stuur ons dan direct na ontvangst een email met uw bestelnummer. 
Indien mogelijk ontvangen wij graag ook een foto.

Afhalen:
Het is helaas niet mogelijk om uw bestelling af te halen. Wij werken samen een E-Fulfilment bedrijf. Op deze manier kunnen wij onze producten voor een lagere prijs aanbieden. Zij zorgen er samen met PostNL voor dat u uw pakket doorgaans binnen 1 werkdag krijgt geleverd. Het is wel mogelijk om uw bestelling af te halen bij één van de vele afhaallocaties van PostNL (PakjeGemak).

Zakelijk bestellen vanuit Belgie:
Indien u uit Belgie zakelijk besteld, is het mogelijk om de BTW te verleggen. Wij rekenen dan geen BTW over de factuur. U kunt zich aanmelden op de website en ons een verzoek mailen voordat u een bestelling plaatst. Wij zetten uw account om naar een zakelijk account, vervolgens kunt u zonder BTW een bestelling plaatsen.