Ledstrip Aluminium Profielen

Ledstrip Aluminium Profielen

 

Aluminium profielen

Onze aluminium profielen voor diverse typen LED verlichting hebben twee functies. Enerzijds verzorgen de profielen van aluminium een prachtige afwerking met een mooie, nette en subtiele uitstraling. Daarnaast hebben de LED profielen een gunstig effect op de levensduur van uw LED strips.

Led strips kunnen worden aangebracht op diverse soorten oppervlakten. Hoe beter het oppervlakte isoleert, hoe minder goed de LED strips hun warmte kwijt kunnen.  En hoe beter de LED strips hun warmte kwijt kunnen, hoe langer ze meegaan. Aluminium profielen voor het afwerken van LED strips hebben het bijkomende voordeel dat ze zorgen voor een betere geleiding van de warmte die de LED strips afgeven. Hierdoor raken de LED strips hun warmte sneller kwijt wat dus de levensduur van LED strips aanzienlijk kan verhogen.

Diverse mogelijkheden

Naast dit praktische voordeel zorgen de profielen van aluminium voor een prachtige afwerking. Dit geeft een extra luxe uitstraling aan uw verlichting! De profielen zijn per meter of per twee meter verkrijgbaar en zijn voorzien van een matte cover, of een transparante cover. Deze covers zorgen voor een egale verspreiding van het licht. U ziet dus niet langer de afzonderlijke LED lampjes: dit verzorgt een extra elegant lichteffect.

De profielen van aluminium kunt u naast elkaar monteren waardoor u goed kunt variëren met verschillende manieren van het aanbrengen van LED verlichting. Bijgeleverd worden bevestigingsbeugels, hoekjes en eindkapjes zodat u de profielen direct kunnen bevestigen en tot in de puntjes kunt afwerken.

 U heeft de keuze uit 7mm en 15 mm aluminium LED profielen en de keuze uit inbouw profielen en opbouw profielen. Ook heeft u de mogelijkheid een hoek van 90 graden te realiseren: hiervoor gebruikt u een corner-profiel. Met deze profielen geeft u uw LED verlichting absoluut een professionele en elegante uitstraling.

De verzendkosten van 2,5 meter profielen bedragen 19,95 voor Nederland. Bestellingen boven de 99,95 rekenen we geen verzendkosten.

Weergegeven:
Sorteren op:

LED STRIPS Aluminium profiel slim line 7 mm u-profiel inbouw 1 meter

 LED STRIPS Aluminium profiel slim line 7 mm u-profiel inbouw is bruikbaar voor onze l..

€ 7,95 Excl. BTW: € 6,57

LED STRIPS Aluminium profiel slim line 15 mm u-profiel 1 meter

 LED STRIPS Aluminium profiel slim line 15 mm u-profiel is bruikbaar voor onze LE..

€ 7,95 Excl. BTW: € 6,57

LED STRIPS Aluminium profiel slim line 15 mm u-profiel inbouw 1 meter

 LED STRIPS Aluminium profiel slim line 15 mm u-profiel inbouw is bruikbaar voor&nbs..

€ 7,95 Excl. BTW: € 6,57

LED STRIPS Aluminium profiel corner 1 meter

 LED STRIPS Aluminium profiel slim line corner hoekprofiel is bruikbaar voor onze LED ..

€ 7,95 Excl. BTW: € 6,57

LED STRIPS Aluminium profiel hoog 20mm 1 meter

 LED STRIPS Aluminium profiel slim line 20 mm u-profiel hoog is bruikbaar voor on..

€ 7,95 Excl. BTW: € 6,57

Bevestigingsmateriaal en eindkapjes t.b.v. alu profielen

Bevestigingsmateriaal en eindkapjes t.b.v. aluminium profielenBij elk aantal krijgt u 2 monteerb..

€ 1,95 Excl. BTW: € 1,61